Autor | The Cure | ||
~Cattie Użytkownik |
| ||
The Cure - brytyjska grupa rockowa założona w 1976 roku w Crawley. Charakter muzyki zespołu początkowo opierał się na założeniach punk rocka, lecz z biegiem czasu grupa wykształciła swój własny, indywidualny styl. Obecnie muzyka The Cure uważana jest za rock alternatywny, natomiast grupa stanowi jeden z najważniejszych zespołów tworzących tzw. "nową falę" i "zimną falę"; zespół uważany za jednego z prekursorów rocka gotyckiego, również reprezentuje sobą post-punk, alternatywny pop i synthpop. The Cure jest członkiem Rock and Roll Hall of Fame. well, who am I to keep you down? | |||
Autor | RE: The Cure | ||
~YouStee Użytkownik |
| ||
O matuchno, ze ktoś to w końcu dodał <3. Jest to absolutnie jeden z moich ulubionych zespołów, a odkryłam go totalnie przypadkiem jakieś 4 lata temu. Po prostu zakochałam się w tej estetyce <3. Poza klasycznym "Friday", ważne dla mnie są "Just Like Heaven" i "Inbetween Days". Zawsze sprawiają że normalnie aż chce mi się żyć, chociaż momentami z tym ciężko XD. Samego Roberta szanuję niesamowicie, uwielbiam jego osobowość oraz kreację. Sama chciałabym mieć odwagę wyjść do ludzi w takim mega odjechanym makijażu. Jak dowiedziałam się o ich koncercie na Openerze (przełożonym na 2021, wiadomo) prawie się popłakałam, normalnie krzyk na lekcji. W każdym razie może znajdę tu kogoś z kim się widzę za rok? Stella literalnie ukształtowała moją osobowość (c) chand | |||
Autor | RE: The Cure | ||
~Cattie Użytkownik |
| ||
well, who am I to keep you down? | |||
Skocz do Forum: |
Witajcie na nowej wersji ShoutBox. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać do administracji lub bezpośrednio do twórcy - Anagana.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą pisać wiadomości.
.