Autor | RE: Usterki, błędy i tym podobne | ||
~Lau Moderator |
| ||
Akurat ta usterka spowodowana jest tym, że TinyPic został zamknięty. A zdjęć jest o wiele za dużo, żeby wszystko na raz powymieniać. Ekipa zapewne już nad tym pracuje dA|Wtt | |||
~Szarotek890 Użytkownik |
| ||
Kiedy próbowałem obejrzeć odcinki z 6 sezonu wyskakuje "Hosting stracił ważność" PS: Oglądałem odcinki pare dni temu i nie było żadnego błędu | |||
~Reverienne Użytkownik |
| ||
Nie wyświetla się spora część zestawów z sekcji Grafika -> Zestawy przygotowanych przez Sophie. Musiały zostać skasowane przez autorkę. Dobrze byłoby je wykasować, żeby użytkownicy nie martwili się, czy to jakiś błąd ładowania strony. Zniknęły też wszystkie buttony portalu z tego tematu. Dobrze byłoby je możliwie szybko przywrócić. Poza tym mam problem z korzystaniem z shoutboxa w Mozilli Firefox (w wersji komputerowej, nie mobilnej). Za każdym razem, kiedy próbuję wysłać wiadomość, dostaję komunikat "Przepraszamy... Przykro nam, ale Twoja sesja wygasła. Prosimy zalogować się ponownie, by móc dalej korzystać z Shoutboxa", nawet jeśli zalogowałam się dosłownie sekundę wcześniej czy właśnie zalogowałam się ponownie na życzenie komunikatu. Zastanawiam się, czy może mieć to związek z którymś z rozszerzeń, które mam w Mozilli (konkretnie DuckDuckGo Privacy Essentials, bo reszta - tzn. głównie EPUB Reader i Facebook Container - wydaje mi się niepowiązana, zwłaszcza, że większość z nich zainstalowałam niedawno, a to stary problem, poza tym z shoutboxem nie mam problemu na "gołej" mobilnej wersji Mozilli), ale nawet, kiedy dodałam WB do wyjątków, problem pozostał (również po ponownym zalogowaniu się w nowym oknie). Czy ktoś może miał podobny problem i/lub ma pomysł, jak go rozwiązać? W Edge'u shoutbox działa normalnie, ale zależy mi, żeby móc dalej korzystać z Mozilli. Dziękuję MrDark za cudowny zestaw! <3 | |||
~Mio Użytkownik |
| ||
Przydała by się opcja edycji komentarzy, bo czasem człowiek zrobi błąd ortograficzny i nie zauważy Kocham anime | |||
Skocz do Forum: |
Witajcie na nowej wersji ShoutBox. Wszelkie problemy prosimy zgłaszać do administracji lub bezpośrednio do twórcy - Anagana.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą pisać wiadomości.
.